Friday, August 04, 2006

keje..keje..




Baru balik lunch sebenarnya...arini makan awal skit. Makan nasi pulak arini berbanding semalam Miey belanja makan pizza. Rezeki jangan ditolak. Moga murah lagi rezeki Miey lepas ni, boleh belanja lagi. Hehe... Ape ek agenda arini? Ape lagi kalau bukan kena bereskan lab work mungkin sampai lewat petang...Ntah la..kadang-kadang ada juga rasa give up bila asik buat tapi dapat result tak membanggakan. ;-( . Ye la, penat duduk lab sampai malam, membereskan keje. Kadang-kadang tu sampai habis idea macam mana nak troubleshoot problem. Tapi alhamdulillah la ada lagi yang sudi menolong and mendengar bebelan rasa tak puas hati saya. Thanks a lot... Saya harus habiskan kerja and jangan berhenti separuh jalan. Semoga Allah mempermudahkan urusan saya and kuatkan semangat saya selalu, nak habiskan labwork sem ni jugak then nak tulis tesis...anto...pastu boleh rest kejap or gi jejalan memana. Dah lama sangat tak tengok sunset and jalan-jalan tepi pantai...Alahai...rindu betul dengan sume tu...Bilakah impian saya ni akan terlaksa?I really need my 'new' of me and a new spirit...But how?

p/s: Tanpa usaha yang canggih, tak dapat menghasilkan kejayaan yang anggun! =)

5 comments:

fiqah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
mieyzaihana said...

thanx la doakan aku.. but tu tanda time kasih sbb sudi buang masa utk ajar aku molecular part.

ayong afzan said...

tak de istilah membuang masa pun miey...slagi mampu kitaorang tolong..

Anonymous said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you!
» » »

Anonymous said...

What a great site Oemb mv circuit breaker for outdoor http://www.buy-ionamin-7.info The fly fishing show back pain arthritis pain relief arthritis pain relief