Monday, January 14, 2008

Benda comel..

2 gelas pokok keladi bersama jeli yang berwarna oren dan kuning. Aktiviti hujung minggu di rumah. Semangat mencantikkan bilik sendiri tuh. Thanks Kak Epel diatas sumbangan pokok. hihi...



Saya ternampak keta ni waktu nak naik ke rumah bila sampai Shah Alam semalam. Nampak tak kecomelan Pooh tu kat pintu Myvi ni? Penuh dengan watak-watak kartun dalam animasi Winnie The Pooh. Kat dalam keta tu jangan cite la. Cover seat, dashboard, stereng dan segala-galanya semua Pooh! Hampir tak percaya saya bila tengok keta ni semalam. Baper banyak la tuan punya keta ni habiskan duit untuk semua ni? Mungkin dah minat sangat menyebabkan beliau jadi taksub macam ni kot. Saya pun minat jugak watak kartun 'beruang buncit' ni. Ingat lagi masa tingkatan 4 & 5 dulu, semua buku-buku rujukan pasti akan saya balut dengan pembalut yang ada watak kartun Winnie. Menambahkan semangat belajar. (kononnya la) Collection dalam bentuk sticker, pensil, mug, jam and anak patung memang banyak. Banyak supporter yang memahami 'kegilaan' saya especially My Mister la. hehehe.. Tapi sekarang ni dah kurang sket rasanya dan saya pun tak sanggup nak 'menghiaskan' keta saya sebegini rupa. Rasanya tak berapa comel kot kalo diaplikasikan pada TY ataupun ACN saya. Kalo pada PDJ, PM or BBM abah mesti ngamuk punya! hehehe...

4 comments:

oyie said...

xpe,kalo berkemampuan,impian 'pooh' tu akan jadi kenyataan :-)

ayong afzan said...

Tak kuasa nak sampai tahap fanatik macam tu!hihi..

epelijau said...

Wahh...chantek dan chomelnya pokok tu..mcm akakkan :p

Amor amor said...

aku pon suke pooh gak.. tapi rasanya tak snggup kete dihias mcm gitu..hehe