Tuesday, December 19, 2006

Dua budak comel



Sangat rindu kat budak 2 orang ni.Aisyah dan Sofea yang comel and sangat nakal. Especially Sofea yang suka jual mahal dengan saya. Tapi bila tunjuk aiskrim atau coklat, dia boleh bertukar jadi seperti anak kucing yang suka menempel kat kita. Nak bodek la tu! Ni la aktiviti budak2 dua orang ni time orang lain sibuk bertakbir raya. Curi makan kat belakang.huhu...

2 comments:

mieyzaihana said...

haa.dah berjaya upload..heheh..what a sweet name, aisya and sofea..ko tau aku berangan2 kalo dapat anak perampuan nak letak nama aisya sofea..hihihih

ayong afzan said...

Hihi..Aisya Sofea=nama novelis
Baju Biru: Nur Hanis Sofea
Baju Merah: Nor Aisyah Balkis