Thursday, August 21, 2008

Cite Ahad II




Sebelah malamnya
Ada program dinner di Restoran Nelayan Titiwangsa
bersama bekas pelajar-pelajar SMKTT batch 96-2000
Restoran tu memang penuh
Ada majlis kahwin lagi (Siap nampak Saiful Nang jadi cameraman)
Yang datang bersama family pun ramai
Ada jugak yang mengadakan sambutan hari lahir
Pendek kata memang meriah tempat ni
Harga makanan memang agak berpatutan
Untuk pilihan Steam-boat Buffet, ayam bakar,
nasi putih+ lauk pauk, pencuci mulut dan buah-buahan
Sekitar RM30 +++ la termasuk tax dan cas perkhidmatan
(walaupun perkhidmatan kurang memuaskan)
Memang 'heaven' betul
bila dapat melantak ketam dan udang tanpa sekatan
memang tak pandang benda lain dah
Pas habis program di restoran nelayan
kami ke Taman Tasik Titiwangsa
berhampiran Eyes on Malaysia
untuk upacara makan kek sempena Birthday Ina
Untuk Ina, selamat hari ulangtahun
Semoga terus berjaya dan diberkati Allah selalu

p/s: Thank sesiapa yang join program-program sebelum ni. Yang takde rezeki nak join lagi tu, hopefully pas ni boleh la join ye...

3 comments:

umi said...

jom le makan ketam lagi huhuhu. kepingin bangat !!!

ijad said...

salam...selamat aidilfitri 2008

en_me said...

sodappnyerrr steamboat tewww..