Saturday, April 12, 2008

Microplate Reader Machine



Microplate reader machine

Mesin yang saya tunggu-tunggu selama ni

Mesin ni dah lama sampai kat lab sebelah

Tapi bila sekali 2 pakai je aritu

Terus mesin ni 'weng'

Sebulan lebih jugak la engineer dari company **** tu nak datang baiki

Macam-macam hal la yang berlaku sepanjang tempoh tu

But, just forget it

Alhamdulillah mesin tu dah dibaiki dan boleh digunakan

Maka hari ni dengan rajin dan bersemangat

Datang lab untuk buat labwork

Habiskan part last untuk research saya

Semoga dipermudahkan dan dilancarkan segala urusan

Semoga saya terus tabah da berusaha

Untuk maju selangkah lagi dalam pendidikan

Tak sabar nak grad dan amik scroll dari Cancelor UiTM

Agong termuda dan hensem tu

Sultan Mizan Zainal Abidin.

hihihi...


Kawan-kawan semua, doakan saya ye...





Malam tadi jumpa budak 'tecit' comei + hensem ni

Kat Tesco semasa tengah soping barang rumah dengan housemate

Nama dia Haziq

Sangat mesra budaknya tapi bila cakap nak tangkap gambar

Dia jadi malu-malu, mula cari tangan mamanya untuk di pegang

Tapi lepas tu bila mahu beredar,

Pandai pula melambaikan tangan dan tersenyum pulak

Geramnya!!!

Haziq merupakan anak Kak Yati, bekas RA di lab saya dulu

Kawan bergosip, teman bila nak gi makan dan solat

Memandangkan saya dan dia je perempuan dalam lab ni dulu

Dan orang yang saya minta tolong jika ada benda yang berkaitan dengan lab

Lamanya tak jumpa Kak Yati

Last jumpa pun masa majlis kenduri Kak Yati 2 tahun yang lepas.

hehe...

2 comments:

Zololkis said...

See Please Here

Yoland said...

Thanks for writing this.