Sunday, November 26, 2006

Happy feet becomes happy heart..



Rasanya agak lama jugak tak send ape2 kat blog ni. Memandangkan hari ni terpaksa merajinkan diri gi lab, so boleh la menaip ape yang patut untuk blog kesayangan ni.huhu...Actually tengah buat keje tapi banyak sangat prosedure yang kena tunggu bila run test ni... Ni semua pasal sample saya buat perangai la ni. Huh! Sabar je la. Kalo tak ari jumaat aritu dah habis. Buat labwork aritu sampai pukul 8 lebih alih-alih tak kuar result. Sedey sungguh! So arini kena la datang lab sorang2 buat semula test tu. Dugaan! Disebabkan frust punya pasal, semalam gi jalan2 and gi tengok wayang. Tak de duit sebenarnya, tapi nasib la ada orang tu belanja duit tiket. Best!!hehe...(thanks a lot to 'kwn baik'). Lama sangat tak tgk wayang sebenarnya. Last sekali haritu tgk pirates. Tak ke lama tu.huhu... Disebabkan niat nak tgk wayang tu nak releast tension, tak nak tgk cite yang berat and nak gelak ketawa, so kitaorang pun tgk la cite katun. Ape lagi kalo bukan HAPPY FEET yang berjaya mengalahkan CASINO ROYALE. Seperti yang dijangka, cite katun memang best. Tak de pening kepala nak faham plot cite and yang penting memberi kesan yang mendalam kepada kehidupan. Cite ni banyak mengajar erti sebuah persahabatan, tidak mudah putus asa and yang paling penting cuba jadi diri sendiri tanpa menghiraukan cakap2 orang sekeliling. Memang betul pun. Kalo kita rasa benda yang kita buat tu betul, just proceed. Mendengar tu perlu, tapi jangan sampai menurut je apa cakap orang (remind !!!) Sangat sesuai untuk diaplikasikan dalam kehidupan saya sekarang.
Only you know what are you going to be!

3 comments:

me..ailyeyanie said...

mcm beshh jek!! huhu.. tgk cite accepted pon best jugak tau riza.. carik la cd. =).. cite yg ditunggu skrg, C I N T A.. mcm menarik..

mieyzaihana said...

ye ke? mcm nak g tgk je happy feet..heheeh..CINTA pon macam menarik..jadik ke nanti? nak book tiket nie..lagik satu nak tgk the red kebaya

ayong afzan said...

jadi!mana boleh tak jadi. lama sangat dah tunggu.huhu..jangan lupa booking