Tuesday, September 11, 2007

Hari Murah Rezeki

Reunion Biotek UPM 2005 & sempena menyambut Ramadhan
Bertempat di Restoran Shid Tomyam dan Seafood, Padang Jawa.
Tarikh: 7 September 2007




p/s:

To Azman: Thanks a lot kuarkan idea organized reunion ni dan blanja semua orang makan. Semoga murah rezeki ko pasni, boleh blanja lagi.

To Syuded: Thanks sponsor kek. Nanti2 kita buat makan-makan lagi ye.

To Raden: Thanks jugak untuk sebalang choclairs dan satu lagi coklat tu (aku tak ingat nama apa). Rugi ko tak join kitaorang. hehe...

To Kak Am: Thanks blanja nasi beriani kat tesco time lunch. Kenyang tahap tak larat buka mata dah. Lain kali boleh gi kuar makan lagi ek.. kita pau orang Sg. Buloh. hehehe...

2 comments:

radin mohd said...

owhh.. kire azman ngan syuded laa ek sponsor nih...? ..

ayong afzan said...

To Radin:
Haah..diaorang la orang kaya baru yang sangat bermurah hati. kalo ko pun boleh kira blanja jugak kot, sebab aku agihkan coklat yang ko bagi tu pusing meja..bagi semua orang rasa. hihi..