Monday, October 30, 2006

Selamat Kembali


Hai..Assalamualaikum
Selamat kembali kepada lab and lab work. Selamat menyiapkan keje and start writing for thesis. Ucapan ini ditujukan khas untuk saya sebenarnya.huhu...Ya Allah, tau la macam mana nak start 1st day keje arini. Tapi kena semangat jugak jugak. Bila dah cuti panjang, mula la malas. Sebenarnya dah balik Shah Alam dari ari Sabtu lagi, kononnya takut jam and penat kalo sampai lewat Ahad tu. Tapi sampai awal pun penat jugak. Alasan!!Lebih kurang seminggu cuti and sambut raya kat kampung, nothing special kecuali dapat beraya dengan family and jalan2 gi umah kawan2. Ok la jugak sebab still jugak ada yang menghulur duit raya walaupun tak banyak.hehe...Sempat jugak la buat kek coklat (ermm..sedapnya!) 2 biji sebelum datang sini balik. Diharap korang sume selamat kembali bekerja/belajar. Jangan malas-malas tau.huhu..

p/s: Ape la agaknya nasib Miey dan kereta dia?

6 comments:

mieyzaihana said...

huhuhu..keta aku..kemek..masuk bengkel..btw thanks =) dok jauh2 dr parenys nie kengkawan jela tmpat ngadu nasib.huhu

Anonymous said...

mana satu agaknya insan yang istimewa nie kan???

ayong afzan said...

insan yang istimewa??!!

Anonymous said...

ntah la riza...jangan marah ye? ;-)

ayong afzan said...

tak faham la zarul.exam ok?

Anonymous said...

exam ok...alhamdulillah. tapi yang nak mengadap paper lepas nie tak tau la...susah lah pulak