Tuesday, July 11, 2006

Akhirnya..

Assalamualaikum...

"Akhirnya...berjaya juga saya punya blog sendiri dalam hidup saya. Maklumlah...saya ni agak buta IT. Tu yang lambat skit. Orang lain dah berzaman-zaman maju, saya baru nak merangkak..hehe..tapi tak kisah la kan, at least saya belajar sesuatu yang baru. Rasa bangga jugak dah tau sesuatu yang saya tak penah tau pun selama ni"- sesape yang rasa macam penah baca ayat ni kat memane, betul la tu. Saya copy and paste balik yang dari dalam blog friendster...No idea so far. Rasanya tak salah kan?...hehe...Alhamdulillah bertambah sket ilmu saya dalam hal-hal berkaitan komputer ni. Just want to take this oppurtunity to say thank you so much to Miey yang sudi mengajar bab-bab ber'blog' ni. Jeles tengok blog dia and blog-blog lain yang cantik-cantik belaka and update selalu. So saya pun teringin mencuba nasib. Jangan serik tau nak mengajar, mungkin lepas ni still perlukan khidmat dia sebagai rujukan.(kena buat appointment dulu tak?) huhu... Banyak lagi yang tak tau ni. Last but not least, for u guys, hope you enjoy with this. I will try to serve u the best. Your comments and advise are always welcome. Salam ukhwah...Jaga diri, Hiasi peribadi.

1 comment:

mieyzaihana said...

tak yah ler nak tanyer aku..ko kene tanye lab mate ko si judd tue..die sifu..huhu..aku pon beginner gak =p